Aquamust – lits à eau

Slaapcomfort en kwaliteit

Aquazen-sleep – The better waterbed system to sleep

Slaapcomfort

Een Profine® waterbed is de beste voorbereiding op een nieuwe dag. Het waterbed past zich aan elke lichaamsvorm aan doordat elk punt van het lichaam door het water gedragen wordt. Lichaamsdelen (bekken, schouder en hielen) die op een traditionele matras teveel druk ondervinden drukken nu het water weg. Het water beweegt zich vervolgens naar de lichaamsdelen die te weinig ondersteund worden bijvoorbeeld rug, nek en knieholtes.

Door de natuurlijke houding die het lichaam aanneemt op het water kantelt het bekken licht en wordt elke druk van de tussenwervelschijven weggenomen. Hierdoor kunnen deze zich optimaal regenereren. Minder druk en minder draaien tijdens de nacht garanderen een ongestoorde diepslaapfase.

leder zijn eigen matras

U heeft de keuze om samen op 1 matras te slapen of ieder apart op een eigen aangepaste watermatras. Bij een duo systeem kan iedere partner zijn eigen stabilisatie kiezen en bovendien zijn eigen temperatuur instellen. Beide matrassen worden in 1 gemeenschappelijke bedkader ingebouwd zonder hinderlijke scheiding.

Op maat gemaakt: „de comforttest“

Ieder menselijk lichaam heeft zijn eigen specifi eke vorm. Dankzij de Profine® comforttest wordt elke lichaam exact opgemeten. Met deze fysiologische gegevens is het mogelijk een watermatras te vervaardigen die perfect op uw lichaamsproporties is afgestemd.

Bekkenondersteuning

Voor een optimale en langdurige bekkenondersteuning heeft u de keuze tussen 5 systemen:
1. Fiber
2. Hydrocylinders
3. Active support
4. Zensleep®